Medewerkers gezocht voor Oostwegel Collection

Een wereld vol inspiratie op niet-alledaagse locaties. De liefde van de familie Oostwegel voor erfgoed en gastvrijheid vormt de basis van de huizen van Oostwegel Collection.

Wil jij op de mooiste locaties van Zuid-Limburg werken? Werken bij Oostwegel Collection betekent dat je ook de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Tijdens je job heb je contact met internationale gasten, spreek je vreemde talen en ontwikkel je sociale vaardigheden. En dit allemaal ook nog onder werktijd, hoe leuk is dat!


Functieomschrijving

Voor de opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste kandidaten voor de volgende werkzaamheden:

- Medewerker afwas
- Keukenassistent
- Medewerker bediening
- Barmedewerker
- Medewerker ontbijt

Vragen

Weet je van aanpakken en beleef je er plezier aan om het onze gasten naar de zin te maken? Dan is dit de ideale job voor jou! Ervaring is handig, maar niet noodzakelijk. Onze collega’s zijn namelijk ervaren in het opleiden en trainen van nieuwe medewerkers.

Jij hebt inlevingsvermogen en bent gastgericht. Je hebt een goede uitstraling en bent fatsoenlijk. Je bent iemand die actief is; je bent graag continu bezig en daarnaast ben je stressbestendig

De organisatie waar je gaat werken vindt het belangrijk dat jij ook streeft naar perfectie in je werk.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan bij een gezellig hotel of restaurant voor langere tijd. Daarnaast is er ook sprake van een goede begeleiding.

Werktijden

Je wordt volgens een rooster wisselend ingepland tussen 07.00 en 00.00 uur. De ingeplande uren en beschikbaarheid zijn in overleg. Het rooster wordt altijd ruim twee weken van tevoren bekend gemaakt. Hoe flexibeler jij bent, des te meer uren kun je werken.

Duur van de opdracht

Langere tijd

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers (06-29561423) en Chiara Goossens (06-46022856)

Werklocatie

Maastricht en Houthem