Diverse vacatures Plus Kaumanns

Wij zijn een familiebedrijf met een gezellige winkel in het zuiden van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, vriendelijke service en heerlijke streekproducten. Door samen te werken met onze plaatselijke omgeving dragen wij graag ons steentje bij aan lokale leefbaarheid.


Functieomschrijving

Voor de opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste kandidaten voor de volgende werkzaamheden:
- Vulploegmedewerker
- Kassamedewerker
- Medewerker AGF (Aardappelen, Groente en Fruit)
- Bezorger
- Verkoopmedewerker brood

Vragen

Jij bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar overdag, in de avond en in het weekend. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, uitstekende sociale vaardigheden en een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid.

Indien je afhankelijk bent van het openbaar vervoer is het belangrijk dat je in de omgeving Valkenburg of Maastricht woont. Voor bezorgers is het belangrijk dat je in bezit bent van een geldig rijbewijs.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Werken bij PLUS is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Ondernemerschap staat voorop. Denk mee. Onderneem mee.
Kom je werken in een klantvriendelijk, enthousiast en ondernemend team?

Werktijden

Het betreft een baan voor 20 tot 30 uur per week op basis van een rooster. De werktijden zijn verdeeld onder 3 verschillende diensten: van 09.00 tot 17.00 – van 12.00 tot 20.00 – van 16.00 tot sluit (+- 0:00)

Duur van de opdracht

Langere tijd

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers (06-29561423) en Chiara Goossens (06-46022856)

Werklocatie

Valkenburg a/d Geul