Pedagogisch medewerker Kinderopvang

Deze particuliere kinderopvangorganisatie vindt het belangrijk om kinderen op maat te ontvangen. Er worden hoge eisen gesteld aan de eisen van de medewerkers. Uiteraard staan de kinderen op de eerste plek en zal iedereen hier zijn uiterste best voor doen.


Functieomschrijving

Je word ingezet op alle groepen die CreActive Kids heeft: een groep voor 0-3-jarigen in Lemiers, een peutergroep in Vaals of de BSO in Vaals.
Je werkt volgens een rooster en bij calamiteiten (zoals ziekte van een collega) bellen we je natuurlijk ook met de vraag om in te vallen. Flexibiliteit is hierbij zeer wenselijk.
Je werkt op verschillende groepen en dat betekent ook dat je op al die groepen misschien wat mentorkinderen krijgt en mede uitvoering geeft aan de niet-groepsgebonden taken.

Vragen

- MBO 3 opleiding die kwalificeert voor werken in de kinderopvang. Heb jij een diploma dat enkel kwalificeert voor werken op een bso, dan vragen wij jou ook te reageren;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Uiteraard ben je graag in contact met veel kinderen.

Bieden

- Een salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6;
- Vaste werkdagen en 1 flexibele werkdag per week;
- Een leuke, informele werkomgeving;
- Werken met verschillende groepen en kinderen, oftewel veel afwisseling.

Werktijden

Er wordt een contract aangeboden tussen 24u en 32u per week. Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag, dagen in overleg.

Duur van de opdracht

Bepaalde tijd, met reƫel vooruitzicht op een vaste aanstelling

Werklocatie

Interesse? Neem dan contact op met Kelly Hoofs, recruiter bij Podium24, tel: +31 6 31 66 49 43 of stuur een mail: Kelly.Hoofs@podium24.nl.