Werken over de grens: At Decathlon the game is on!

Als teamlid bij Decahlon maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Om die missie te realiseren neem je verschillende rollen op je binnen de winkel. Iedereen is bij Decathlon een Teamplayer. Je staat 100% klaar voor je klanten en je team. Samen met je collega’s bepaal je collectieve targets en streef je deze na.


Functieomschrijving

We hebben een aantal leuke mogelijkheden om aan de slag te gaan; zo zoeken we sportieve verkopers voor de teamsport-, watersport-, en fitnessafdeling.

Maar ook sportleaders; die zien overál een uitdaging in, en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een bepaalde afdeling. Je luistert naar je klanten en maakt sport toegankelijk door het aanbod af te stemmen op de behoeften van de sporters in jouw regio. Je stelt een ambitieus meerjarenplan op. Je durft te beslissen, op korte, maar ook op lange termijn. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je motiveert en inspireert je team om je klanten de best mogelijke service te bieden. Verder sta je in voor een aantrekkelijke afdeling, een goed stockbeheer, een correcte planning en een sterke rekrutering.

Ook zoeken we kassa-, en onthaalmedewerkers; zij maken een bezoek aan de winkel áf. Je maakt sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Dit doe je door onze klanten te woord te staan en te begeleiden in hun volledige winkeltraject.

En last but not least; commercant. Je bent geboren voor de commerce en weet als geen ander proactief in te spelen op de verwachtingen van morgen. Je neem inititiatief en zet je vol in voor het team om uiteindelijk samen overwinningen te vieren. Je bent bereid om te investeren in je carrière en staat open voor zigzag doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Vragen

Je houdt ervan om je ervaring te delen met klanten en collega’s. De glimlach van een klant geeft jou energie. Je beoefent bij voorkeur een van de sporten van de afdeling waar je gaat werken; zo weet je écht waar je het over hebt.
Je positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat je altijd op zoek gaat naar kansen en oplossingen, dit zowel voor de klant als voor jouw collega’s.
Je bepaalt je eigen planning en je bent bereid om op zaterdag en/of zondag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team. Dit betekent natuurlijk dat je in ruil daarvoor een dag in de week vrij bent.
Je hebt zin om je verder te ontwikkelen binnen ons Decathlon-netwerk en je bent bereid om opleidingen en meetings bij te wonen op verschillende locaties in België en Frankrijk.

Bieden

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel: sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Samen sporten (met collega’s en met klanten) zit in ons DNA.

Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan. Tijdens maandelijkse coachingsgesprekken deel je je learnings, je realisaties en je plannen met je coach. Je krijgt de vrijheid om jezelf - via opleidingen, maar ook via trial en error - te ontwikkelen. Door jouw rol uit te tekenen in functie van jouw talenten, ervaringen en interesses, kun je zelf je loopbaan in handen nemen.

Je komt terecht in een groeiend, internationaal bedrijf. In België zoeken we steeds collega’s voor onze 35 winkels, ons distributiecentrum (in Willebroek) en onze centrale diensten (in Evere). Ook internationaal zijn er vele opportuniteiten. Mobiliteit én een goede talenkennis (Frans, Engels) zijn zeker een pluspunt bij het uitbouwen van jouw loopbaan binnen Decathlon.

Een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, pensioensparen, hospitalisatieverzekering en winstdeling. Als medewerker krijg je ook 30% korting op het volledige Decathlon-aanbod.

Werktijden

Er zijn diverse fulltime en parttime mogelijkheden. Interesse? Vraag het even na!

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maasmechelen, België.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers, te bereiken via boy.ramakers@podium24.nl of via 06-11 74 34 19. Ook als je vragen hebt omtrent het werken over de grens, kun je Boy benaderen; hij weet de ins en outs!