Medewerker grill gezocht voor Naanhof Vaals

Naanhof is dé zelfstandige supermarktketen van Zuid-Limburg. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. Met 3 supermarkten, 2 groothandels en een vleesverwerkingsbedrijf met distributiecentrum zijn we vrijwel altijd dichtbij.


Functieomschrijving

Bij Naanhof in Vaals ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor onze grillafdeling waar jij de lekkerste grillproducten en broodjes maakt. Je bereidt dagelijks diverse vers gegrilde producten, zoals spareribs, kippenbouten, belegde broodjes, etc. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten en controleert de kwaliteit en versheid. Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Vragen

Jij bent onze nieuwe collega als je klantvriendelijk en collegiaal bent. Enthousiasme en een flexibele instelling zijn kenmerken die op jou van toepassing zijn. Je hebt affiniteit met het bereiden van producten en het tevreden stellen van de klanten. Je houdt van een schone werkplek en volgt de HACCP richtlijnen op. Zo kort aan de Duitse grens is het spreken van de Duitse taal een must.

Bieden

Een afwisselende baan bij een succesvol familiebedrijf in Limburg! Waar een enthousiast team staat te popelen om met jou kennis te maken. Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen.
En… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels.

Werktijden

Het betreft een baan voor 40 uur per week. Naanhof Vaals is van maandag t/m zondag geopend tussen 08.00 en 19.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Vaals.

Wil je meer informatie of meteen een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar leisure@podium24.nl.