Medewerker winkel gezocht voor Naanhof Vaals

Naanhof is dé zelfstandige supermarktketen van Zuid-Limburg. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. Met 3 supermarkten, 2 groothandels en een vleesverwerkingsbedrijf met distributiecentrum zijn we vrijwel altijd dichtbij. De oorsprong van het bedrijf gaat terug naar 1945 op de boerderij in Nuth - Beekdaelen. Bij ons bedrijf staan elke dag ruim 130 medewerkers klaar voor onze klanten. Naanhof Vaals aan de Grens is volop aan het groeien! Voor onze supermarkt, met eetgelegenheid voor 120 gasten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega.


Functieomschrijving

Bij Naanhof in Vaals ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de ontvangst en het bijvullen van de binnenkomende goederen. Je zorgt ervoor dat alles netjes en fifo gevuld wordt. Dankzij jou ligt de winkel er weer prachtig bij!

Vragen

Jij bent onze nieuwe collega als je klantvriendelijk en collegiaal bent. Enthousiasme en een flexibele instelling zijn kenmerken die op jou van toepassing zijn. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken en om klanten tevreden te stellen. Je spreekt een aardig woordje Duits, zodat je ook onze Duitse klanten te woord kunt staan.

Bieden

Een afwisselende baan bij een succesvol familiebedrijf in Limburg! Waar een enthousiast team staat te popelen om met jou kennis te maken. Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen.
En… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels.

Werktijden

Het betreft een baan voor 24 uur per week. Naanhof Vaals is van maandag t/m zondag geopend tussen 08.00 en 19.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres - maureen.muijres@podium24.nl

Werklocatie

Vaals.