Afdelingshoofd restaurant gezocht voor Naanhof Vaals

Reeds sinds 1945 bestaat het bedrijf de Naanhof. Op de boerderij in het Zuid-Limburgse Nuth, toen nog Vaesrade, werd destijds begonnen met de verkoop van agrarische producten. De boerderij lag aan de doorgaande weg naar de mijnen. Als de mijnwerkers naar huis keerden, werden hier eerst de boodschappen gedaan.


Functieomschrijving

Als afdelingshoofd van ons restaurant ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je team en zorg je met hen voor heerlijke menu’s, broodjes en andere grillproducten. Naast het vervaardigen van onze bekende gerechten laat jij jouw innovatieve kant zien en bedenk je mogelijkheden om de klant te verrassen met nieuwe menu’s. Daarnaast zorg je voor een professionele en verzorgde uitstraling van het restaurant en de keuken, correcte uitvoering van de HACCP richtlijnen, perfecte geld- en goederenstroom en juiste informatievoorziening aan bedrijfsleider en financiële administratie.

Vragen

 Afgeronde mbo-opleiding en leidinggevende ervaring in de horeca
 Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidheid tot werken op zaterdag en zondag
 Klant- en servicegericht
 Stressbestendig en flexibel
 Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Duitse taal is een pre

Bieden

Een afwisselende baan bij een succesvol familiebedrijf in Limburg! Waar een enthousiast team staat te popelen om met jou kennis te maken. Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen.
En… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels.

Werktijden

De uren zijn in overleg. Naanhof Vaals is van maandag t/m zondag geopend tussen 08.00 en 19.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Deze vacature is in beheer bij Chiara Goossens - chiara.goossens@podium24.nl

Werklocatie

Vaals.