Weekendhulp gezocht voor Naanhof Vaals

Naanhof is dé zelfstandige supermarktketen van Zuid-Limburg. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. Met 3 supermarkten, 2 groothandels en een vleesverwerkingsbedrijf met distributiecentrum zijn we vrijwel altijd dichtbij. De oorsprong van het bedrijf gaat terug naar 1945 op de boerderij in Nuth - Beekdaelen. Bij ons bedrijf staan elke dag ruim 130 medewerkers klaar voor onze klanten. Naanhof Vaals aan de Grens is volop aan het groeien! Voor onze supermarkt, met eetgelegenheid voor 120 gasten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega.


Functieomschrijving

Bij Naanhof in Vaals ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de ontvangst en het bijvullen van de binnenkomende goederen. Je zorgt ervoor dat alles netjes en fifo gevuld wordt. Dankzij jou ligt de winkel er weer prachtig bij!

Vragen

Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden. Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen.

Bieden

Een afwisselende baan bij een succesvol familiebedrijf in Limburg! Waar een enthousiast team staat te popelen om met jou kennis te maken. Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen.
En… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels.

Werktijden

8 tot 16 uur per week, enkel in de weekenden.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Deze vacature is in beheer bij Chiara Goossens - chiara.goossens@podium24.nl

Werklocatie

Vaals.