Medewerker E-commerce en vulwerkzaamheden

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. In deze recent verbouwde winkel vindt u onder andere een uitgebreid vers assortiment, locale producten, ambachtelijk gebakken brood, een bijzondere selectie van geweldige wijnen en een eigen slijterij.


Functieomschrijving

Binnen deze functie ben je 's ochtends voornamelijk bezig met het verzamelen en administreren van de boodschappen voor de online klanten. Daarnaast verricht je vulwerkzaamheden in de kruidenierswaren. Jij zorgt ervoor dat wordt bijgedragen aan het gewenste niveau van dienstverlening. Hierbij ben je als visitekaartje van de winkel; vriendelijk en servicegericht naar de klanten.

Vragen

• Ben je flexibel en lichamelijk fit?
• Heb je uitstekende sociale vaardigheden?
• Heb je verantwoordelijkheidsgevoel?
• Heb je een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid?
• Ben je nauwkeurig en werk je graag samen met collega's?
• Heb je een uitkering in de Participatie-wet?

Dan zoeken we jou!

Bieden

Werken bij PLUS Starren is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Er zijn binnen PLUS Starren diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van Plus Starren.

Werktijden

Je wordt ingepland in een rooster tussen 7.00u en 20.00u voor 32 tot 40 uur per week waarbij ook verwacht wordt dat je regelmatig in het weekend werkt.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht (Heugem).

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers: maron.strijkers@podium24.nl / 06 29561423