Werken bij het Geusseltbad!

Het Geusseltbad is een onderdeel van Maastricht Sport. Maastricht Sport is de sportorganisatie van de gemeente Maastricht. Ze zijn gevestigd op het Geusseltpark.
Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt sporten in Maastricht.


Functieomschrijving

Voor het zwembad De Geusselt is Maastricht Sport op zoek naar schoonmakers voor 15 - 20 uur per week en een toezichthouder voor 5 uur per week. Er is eventueel een combinatie mogelijk van beide functies.

Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in en rondom de baden, de kleedlokalen, de douche- en toiletgroepen. Hierbij maak je onder andere ook gebruik van een schrob-zuigmachine, een hogedrukreiniger en een bodemreiniger. Tevens verzorg je de interne glasbewassing.

Vragen

Teamspelers die zowel met collega’s als zelfstandig kunnen werken op basis van een rooster en voor de schoonmaak conform een schoonmaakschema. In zwembaden gelden zware werkomstandigheden (warm, vochtig) en een fysiek goede gesteldheid is daarom erg belangrijk. Verder ben je flexibel want je kunt namelijk overdag, 's avonds en in de weekenden ingepland worden. Het Geusseltbad heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Een dienstverlenende, sociale en collegiale werkhouding is dan ook een vereiste.

In verband met de aan de functie verbonden verantwoordelijkheden ben je:
• Minimaal 18 jaar oud en
• Beschik je over enige zwemvaardigheid
• Woonachtig in de regio Maastricht

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een afwisselende baan voor langere tijd (in eerste instantie een jaarcontract). Afhankelijk van leeftijd en ervaring ontvang je een uurloon tussen € 10,32 en 12,20 conform CAO Zwembaden.

Werktijden

Alle dagen van de week volgens dienstenrooster. De schoonmaakmedewerker werkt 20 uur per week. De andere functies in onderling overleg. Daarnaast kun je regelmatig invallen indien collega’s verlof hebben of ziek zijn.
Je werkt op basis van een dienstrooster en je bent inzetbaar van maandag tot en met zondag. De werktijden variëren.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Zwembad de Geusselt in Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans, te bereiken via hellen.castermans@podium24.nl of 06-19 67 71 52.