Medewerker klantcontact Gemeente Maastricht

In Maastricht werken 1700 collega’s, 125.000 inwoners, externe partners, het college en de raad voor een prachtige stad en de regio. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond.


Functieomschrijving

Het team Gemeenteloket Callcenter & Beheer maakt deel uit van de Publieke Dienstverlening binnen de gemeente Maastricht. De afgelopen jaren is sterk ingezet op de ontwikkeling van de online dienstverlening. Burgers en bedrijven weten steeds beter wat ze willen en stellen hoge eisen aan het serviceniveau. Voor hen is het mogelijk om het Gemeenteloket via verschillende kanalen te bereiken: online, telefonisch, via sociale media, per post, per e-mail en natuurlijk ook aan de balie. De ambitie is om de online dienstverlening de komende jaren nog verder uit te bouwen. Het callcenter is de telefonische toegangspoort van de gemeente Maastricht. Hier wordt vaak door de klant het eerste contact gelegd met de gemeente.

Dit ga je doen:
• Je werkt zo goed en effectief mogelijk, met behulp van verschillende informatiebronnen als een kennisbank en een productdienstencatalogus, algemene publieksinformatie te verstrekken op een deelterrein van de overheidszorg.
• Je weet de vraag te achterhalen en kunt terugbelnotities maken, die je aan de vakspecialisten en vakdisciplines doorzet.

Dit is maar een gedeeltelijke opsomming van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren.

Vragen

• Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
• Je legt graag en makkelijk contact en brengt met enthousiasme de boodschap over;
• Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt en je bent hulpvaardig ingesteld tegenover jouw collega's;
• Je beschikt over een werkhouding die past bij het werken in een callcenter en je zorgt ervoor dat je klaar staat voor de klant/burger, wanneer deze dat van ons verwacht;
• Je beheerst de Engelse taal, Duits en Frans is een pré;
• Je bent handig met geautomatiseerde systemen.

Bieden

Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Zij bieden een interessante dynamische klus. Invulling uren zal in overleg plaatsvinden. Het salaris wordt ingepast in schaal 6 (€ 1934 - € 2900 bruto per maand) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Werktijden

Maandag tot vrijdag tijdens kantoor uren.

Duur van de opdracht

Voor bepaalde tijd: per direct tot 31-12-2021.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer van Myrte van Mulken, te bereiken via Myrte.van.Mulken@podium24.nl of +31615309419.