Coördinator horeca, horecamedewerker, toezichthouder Mosaqua

Misschien ken je Mosaqua al, doordat je er al eens bent gaan zwemmen? Zo niet, dan zou je dat echt eens moeten doen. Mosaqua is een groot tropisch zwembad met meerdere glijbanen en een wild-water-baan. Ook zijn er meerdere buitenbaden met grote ligweiden. Mensen bezoeken Mosaqua voor een dagje uit.


Functieomschrijving

Mosaqua is op zoek naar:

- een coördinator horeca, die zelf meewerkt in de horeca maar daarnaast verantwoordelijk is voor de aansturing van het team. Je neemt graag de leiding en je kunt goed delegeren.

- medewerkers horeca, die ervoor zorgen dat de honger, dorst en trek in iets lekkers gestild wordt bij de gasten. Je neemt bestellingen op aan de counter, je maakt ze klaar en levert ze uit aan de bezoekers. Achter de schermen help je mee met de voorbereidingen, de voorraad bijvullen, schoonmaken, terras uitzetten etcetera. Alles om de bezoeker blij te maken.

- een toezichthouder, die samen met het team ervoor zorgt dat de huisregels nageleefd worden. Je let op of men zwemvaardig is, er niemand kopje onder gaat, maar je behandelt ook schaafwondjes, bijensteken en je zorgt voor verkoeling wanneer iemand te lang in de zon gelegen heeft.

Vragen

Mensen die zich thuis voelen in een horeca-omgeving, die van aanpakken houden en die het belang snappen van hun aanwezigheid.
Voor de vacature van coördinator is ervaring met het aansturen van een horecateam een must. Voor de overige functies is ervaring niet persé vereist. Voor de vacature van toezichthouder moet je uiteraard wel goed kunnen zwemmen en je goed kunnen concentreren.

Een belangrijke eis is wel dat je in het hoogseizoen beschikbaar bent! Dit geldt voor alle vacatures.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan op een fijne werkplek met gezellige collega’s en een stabiele basis. Arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van functie, leeftijd en ervaring.

Werktijden

Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag alsook ’s avonds en zeker in de weekenden.
Mosaqua is 7 dagen per week geopend tussen 09.00 en 22.00 uur.

Duur van de opdracht

Tijdelijk.

Werklocatie

Gulpen.

Deze vacature is in behandeling bij Maron Strijkers (tel: 06 29561423).