Klantenservicemedewerker Sales (Telefonie)

Bij Majorel verzorgen ze de klantenservice voor verschillende Customer Service projecten. Hierbij moet je onder andere denken aan Zalando, Vattenfall en Esprit. Voor hen is service waar zij op het gebied van klantervaring echt onderscheidend kunnen zijn. Ze zijn gedreven om resultaat te leveren. Ze zorgen voor impact en daarvoor zetten ze elke dag een stap extra. Daarom zoeken zij jou!


Functieomschrijving

Krijg jij energie van het scoren, het behalen van targets en het binnentikken van resultaten? Sta je jouw mannetje/vrouwtje aan de telefoon, wil je koude acquisitie doen, jezelf verder ontwikkelen op het gebied van (telefonische) verkoop en wil je op korte termijn aan de slag? Dan is de functie van Klantenservicemedewerker Sales (Telefonie) iets voor jou!

In deze rol benader jij actief bestaande (33%) en nieuwe (66%) klanten om producten en abonnementen af te sluiten binnen de telecomsector. Je wordt gemotiveerd door de gestelde targets en weet wat je moet doen om deze te behalen. Je loopt daarnaast niet weg voor koude acquisitie! Je komt als Sales Agent te werken voor een wereldwijde speler op het gebied van telecom en telefonie.

Vragen

Profiel:
· Je spreekt vloeiend Vlaams of Nederlands;
· Je hebt een commerciële drive en winnaarsmentaliteit;
· Je wilt jezelf door middel van externe, erkende (betaalde) opleidingen verder ontwikkelen;
· Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Bieden

Je treedt rechtstreeks in dienst bij Majorel. Majorel weet dat jij belangrijk bent. Zij bieden een bruto salaris van €10,- tot €11,- per uur en een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag. Hun personeel is de belangrijkste voorwaarde voor succes. Daarom zorgen zij goed voor je en bieden zij voldoende extra’s! Korting op je fitnessabonnement, een collectieve zorgverzekering en leuke bedrijfsfeestjes (wanneer dit weer kan) zijn slechts een greep uit hun arbeidsvoorwaarden. Majorel is een organisatie met internationaal karakter. Zij hebben een hecht, onwijs leuk en divers team. Zij zijn blij met mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. Ze kunnen immers alleen de beste service bieden met collega's die net zo divers zijn als de klanten die zij bedienen. Majorel is als organisatie dynamisch, flexibel en biedt voor jou persoonlijk voldoende doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de kans om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen binnen een grote, internationale organisatie.

Op dit moment werken alle medewerkers vanuit huis, tenzij je deze optie niet hebt. Op termijn zal je weer volledig of deels naar kantoor gaan.

Werktijden

Werktijden zijn tussen maandag en zondag 9.00-20.00u. Je wordt binnen deze openingstijden ingepland. We denken graag met je mee zodat je je baan en je privéleven goed met elkaar kunt combineren.

Duur van de opdracht

7 maanden.

Werklocatie

Bij Majorel werk je op een super mooie locatie in Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers, te bereiken via Boy.Ramakers@podium24.nl of 06-11743419.