Diverse horecamedewerkers voor Herberg De la Frontière

Herberg De la Frontière is het oudste restaurant in Slenaken. Vanaf 1919 zijn hier vele toeristen gastvrij ontvangen. Het gebouw zelf dateert uit 1870 en vormt samen met de kerk en de markante pastorie een zeer karakteristiek onderdeel van dit pittoresque dorpje in het Heuvelland.
De Herberg is een ideale uitvalsbasis voor zowel vakantiegangers als mensen op doorreis en is gunstig gelegen in de buurt van de Belgische en Duitse grens. Het ligt midden in de prachtige Limburgse natuur.


Functieomschrijving

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een keuken-assistent, een zelfstandig werkend kok, huishoudelijk medewerkers en bedieningsmedewerkers.

Vragen

Jij bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar overdag, in de avond en in het weekend. Zowel met alsook zonder horeca-ervaring mag je reageren.
Als je in de bediening wilt werken, dan is kennis van de Duitse, Engelse en eventueel Franse taal wenselijk.

Bieden

Een afwisselende baan bij een gezellig restaurant voor langere tijd. Daarnaast is er ook sprake van een goede begeleiding.

Werktijden

Zowel fulltime alsook parttime mogelijkheden, op basis van een rooster. Diverse werktijden; afhankelijk van de functie.

Duur van de opdracht

Diverse mogelijkheden.

Werklocatie

Slenaken; de werkplek is te bereiken met het openbaar vervoer.

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers (06-29561423)