Medewerkers gezocht voor AGOGO Valkenburg

AGOGO Valkenburg, outdoor activiteiten op een prachtige heuvel! Met spannende attracties en gezellige groepsactiviteiten voor jong en oud. Begonnen als kabelbaan in 1954 en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende attractiebedrijven in Valkenburg a/d Geul.


Functieomschrijving

Voor de opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste kandidaten voor de volgende werkzaamheden:

- Allround horeca werkzaamheden in het restaurant en de kiosk
- Groenvoorziening

Er is sprake van een roulatiesysteem waardoor je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden. Uiteraard kan je aangeven welke werkzaamheden jouw voorkeur genieten. Ook zorgen voor een schone en nette werkplek hoort bij je taken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de gast zich helemaal thuis voelt bij jou, in het park en dat jij de bezoekers een dag bezorgt om nooit te vergeten!

Vragen

Jij bent een gastvrije, enthousiaste en flexibele medewerker. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan bij een groot attractiepark. Daarnaast is er ook sprake van een goede begeleiding. Het betreft een baan voor gemiddeld 20 uur per week.

Werktijden

De werktijden liggen tussen 10.00 en 18.00. Dit kan uitlopen i.v.m. drukte in het park.

Duur van de opdracht

Tijdelijk, met uitzicht op een contract voor langere tijd.

Werklocatie

Valkenburg a/d Geul.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres (06-21597377) of mail naar: maureen.muijres@podium24.nl