Medewerker housekeeping

Voor diverse hotels in Maastricht zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die in de housekeeping aan de slag willen. Een schone kamer is hèt visitekaartje van een hotel. Daar wordt het eerste succes geboekt, naast natuurlijk andere aspecten die het verblijf veraangenamen zoals prettige bediening of een goede keuken.
Het schoonmaken van hotelkamers is een vak apart en niet te vergelijken met schoonmaakactiviteiten in andere branches.


Functieomschrijving

Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden in het hotel zoals bijvoorbeeld het zuigen van de hotelkamers, het opmaken van de bedden en het schoonmaken van het sanitair. Dit alles doe je volgens de voorgeschreven werkmethoden en je wordt goed ingewerkt. Je werkt voornamelijk in de ochtenduren en vroege middag.
Bij één van de hotels is er een mogelijkheid om naast het schoonmaken van de hotelkamers ook de lobby en de restaurants schoon te maken, waarbij je ook met de schrob- en boenmachine gaat werken. In een ander hotel kun je de housekeeping combineren met werken in de ontbijtservice.

Vragen

Weet jij van aanpakken, ben je enthousiast, gemotiveerd en klantvriendelijk, dan is dit wellicht dé baan voor jou. Je kunt de Nederlandse taal goed verstaan en redelijk spreken en je hebt een goede lichamelijk gesteldheid. Je hebt een zelfstandige werkhouding.

Op verzoek van de klant is Podium24 in eerste instantie op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een baan in een gezellig team waar je veel uren kunt werken, zeker indien je het schoonmaken van de hotelkamers gaat combineren met de schoonmaakwerkzaamheden in lobby en restaurant of bij het ontbijt. Het betreft een baan voor lange tijd.

Werktijden

De werkzaamheden zijn van maandag t/m zondag waarbij je wordt ingeroosterd. Je kunt ook aangeven wanneer je niet kunt werken. Je dient wel beschikbaar te zijn om ook in het weekend te werken. De werkzaamheden in lobby en restaurant zijn vanaf 06.00 uur ’s ochtends. De kamers worden vanaf ca 09.00/10.00 uur schoongemaakt.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans en Chiara Goossens