Werken over de grens: Badmeester

Ben jij een sportieve waterrat die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een internationale, unieke en informele omgeving en jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan verder, voor ons Terhills Resort by Center Parcs zijn wij op zoek naar een badmeester.


Functieomschrijving

Als redder/badmeester is jouw voornaamste taak: het bewaken van de veiligheid van onze gasten. Tevens verricht je schoonmaakwerkzaamheden en eenvoudig onderhoud. Je informeert de gasten over het gebruik van de diverse faciliteiten en beantwoordt hun vragen.

Niet alleen de functie van redder/badmeester, maar ook jouw werkomgeving is uniek. Met ruime cottages aan het water, midden in een unieke natuurrijke omgeving met een prachtig uitzicht vanaf een eigen terras. Het resort ligt vlak naast hét nationale park Hoge Kempen in België: eindeloos wandelen en fietsen tussen 5700 hectare water, heuvels, heidevelden en zandvlakten. Er is veel te doen op loopafstand van het resort: actie op de waterskipistes van Terhills Cablepark of totale ontspanning in de spa en wellness Elaisa.

Als redder/badmeester ben je op een onnadrukkelijke manier duidelijk aanwezig, je draagt zorg voor de veiligheid van de gast en het gevoel daarvan. Indien nodig treed je preventief/corrigerend op. Je neemt waterstalen (indien nodig kunnen wij hiervoor een interne opleiding voorzien), beoordeelt deze en stelt eventuele afwijkingen vast. Als redder/badmeester rapporteer je aan de floormanager Pool.

Vragen

· Je bent in het bezit van onderstaande diploma’s:

EHBO en reanimatie en Diploma Vlaamse Reddingcentrale
Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
Je bent beschikbaar tijdens weekends en feestdagen.

Wij zijn op zoek naar redders/badmeesters die beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast en kwaliteitsgericht en vormt het punt van vertrouwen voor zowel onze medewerkers als gasten.

Jobgerelateerde competenties
Werken met een doelgroep: Ouderen
Sporters of teams begeleiden tijdens een competitie
Individuele of collectieve verbeteringen bepalen
Werken met een doelgroep: Volwassenen
Werken met een doelgroep: Kinderen
Het publiek informeren over het beoefenen van de sportdiscipline en de organisatie van de sessies
Een fysiek voorbereidingsprogramma voor een sporter of een team uitwerken en toepassen (oefeningen, duur, frequentie, opeenvolging, ...)
Sportdiscipline: Zwemmen

Persoonsgebonden competenties
Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
Zelfstandig werken
Zin voor nauwkeurigheid hebben
Creatief denken (Inventiviteit)
Resultaatgerichtheid
Leervermogen hebben
Klantgerichtheid
Plannen (= ordenen)
Omgaan met stress
Commercieel zijn
Contactvaardig zijn
Samenwerken als hecht team

Bieden

Een uitdagende functie binnen een unieke omgeving. Binnen Terhills Resort is geen dag hetzelfde en het zwembadteam heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt jouw stempel drukken op het succes van ons park.

Daarnaast bieden wij:
· Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden
· Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen. Om de functie zo goed mogelijk te kunnen bekleden krijg je zowel intern, als extern de nodige aanvullende trainingen.
· Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
· Een goede informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Werktijden

Je gaat aan de slag volgens een vooraf vastgesteld rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Langere duur.

Deze vacatures zijn tot stand gekomen i.s.m. Grensarbeid.
Je kunt als werkzoekende bij onze partners terecht voor gratis basisinformatie over het wonen en werken aan de andere kant van de grens. Het gaat dan vooral over sociale zekerheid, belastingen en arbeidsrecht.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers, te bereiken via 06-11 74 34 19 of via boy.ramakers@podium24.nl.