Werken over de grens: Medewerker animatie

Ben jij een geboren entertainer? Wil je werken in een internationale, unieke en informele omgeving en jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan verder!


Functieomschrijving

Als animator begeleid je kinderen en volwassenen bij sportactiviteiten, workshops, etc. Je zorgt voor de begeleiding van activiteiten met kinderen tot 12 jaar. Je weet wat kinderen leuk vinden en zorgt voor actief en passief vermaak.

Als creatieve duizendpoot werk je samen met de floor manager en assistant general manager de thema momenten voor de animatie mee uit.

Als podium-beest zorg je voor de begeleiding en uitvoering van de podium-activiteiten. Hierbij ligt de nadruk op de toegevoegde waarde aan de vakantiebeleving van de gast, niet op eigen successen.

Als gangmaker, neem jij de gasten op sleeptouw motiveer je hen om deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Samen met de floormanager bestel je de nodige materialen en hou je de voorraad op peil. Je kan zelfstandig werken en zet de animaties zorgvuldig en ordelijk klaar en ruimt deze ook weer netjes op.

Vragen

· Je werkt graag met kinderen, houdt van sport en hebt een passie voor natuur!
· Flexibel uurrooster, weekends en feestdagen horen hier ook bij.
· Je hebt goede kennis van MS Office. Goede kennis van Word en Excel is een must.
· Bij voorkeur ben je in het bezit van een TSO-opleiding en heb je een eerste relevante werkervaring.
· Je gaat zelf, ordelijk en georganiseerd te werk en voltooid de taken binnen de vooropgestelde timeframe.

Stuur dan jouw CV naar join-the-team@terhillsresort.be

Bieden

Een uitdagende en sportieve functie binnen een unieke omgeving. Binnen Terhills Resort is geen dag hetzelfde en het animatie heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt jouw stempel drukken op het succes van ons park.

Daarnaast bieden wij:
· Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden
· Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen. Om de functie zo goed mogelijk te kunnen bekleden krijg je zowel intern, als extern de nodige aanvullende trainingen.
· Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
· Een goede informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Werktijden

Je gaat voor 25 uur aan de slag, volgens een vooraf vastgesteld rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Deze vacatures zijn tot stand gekomen i.s.m. Grensarbeid.
Je kunt als werkzoekende bij onze partners terecht voor gratis basisinformatie over het wonen en werken aan de andere kant van de grens. Het gaat dan vooral over sociale zekerheid, belastingen en arbeidsrecht.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers, te bereiken via 06-11 74 34 19 of via boy.ramakers@podium24.nl.

Werklocatie

Dilsen-Stokkem, België.