Werken over de grens: Medewerker Technische dienst

Ben jij een handige harry met passie voor techniek? Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een internationale, unieke en informele omgeving en jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan verder, voor ons Terhills Resort by Center Parcs zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische dienst.


Functieomschrijving

Als medewerker technische dienst voer je onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je verricht technische herstellingen en preventief onderhoud aan apparatuur en installaties in onze cottages en centrale faciliteiten. Verder voor je eerste lijn storingen uit aan onze horeca installaties.

Moeilijke reparaties worden verricht onder toezicht en/of volgens aanwijzing van vakspecialist technische dienst of indien nodig door externe firma’s. Verder verricht allerlei timmer- en reparatiewerkzaamheden aan hang & sluitwerk en sta je in voor het onderhoud en de herstellingen vna het sanitair.

Als medewerker Technische dienst denk je steeds oplossingsgericht en in functie van onze gasten bij storingen en geeft suggesties aan bij verbeteringen aan installaties op basis van ervaring en storingsanalyses. Je houdt gegevens bij in een logboek en bewaakt een gedeelte van de onderdelenvoorraad en geeft bestellingen door aan de verantwoordelijke.

Niet alleen de functie van medewerker technische dienst, maar ook jouw werkomgeving is uniek. Met ruime cottages aan het water, midden in een unieke natuurrijke omgeving met een prachtig uitzicht vanaf een eigen terras. Het resort ligt vlak naast hét nationale park Hoge Kempen in België: eindeloos wandelen en fietsen tussen 57 hectare water, heuvels, heidevelden en zandvlakten. Er is veel te doen op loopafstand van het resort: actie op de waterskipistes van Terhills Cablepark of totale ontspanning in de spa en wellness Elaisa.

Vragen

· Je beschikt over een diploma Middelbaar Onderwijs richting Techniek / Bouw
· Kennis + ervaring van elektrische installaties is een must.
· Idealiter heb je ervaring met sanitaire herstellingen
· Je kan zelfstandig werken
· Andere werkervaringen aan technische installaties zoals hierboven beschreven is een pluspunt.
· Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wij zijn op zoek naar een medewerker technische dienst die beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en gastvriendelijkheid voorop stelt. Je bent enthousiast en kwaliteitsgericht en wil samen met ons bouwen aan fantastisch resort.

Bieden

Een uitdagende rol binnen een unieke omgeving. Binnen Terhills Resort is geen dag hetzelfde en het technische team heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt jouw stempel drukken op het succes van ons park.

Daarnaast bieden wij:
Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden
Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen. Om de functie zo goed mogelijk te kunnen bekleden krijg je zowel intern, als extern de nodige aanvullende trainingen.
Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
De kans om te werken met state of the art technieken, in een mooie werkomgeving en met nieuwe gereedschappen.
Een goede informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Werktijden

De medewerkers van Techniche Dienst draaien een dienstrooster waarbij een volledige week standbydienst gewerkt wordt en 38u verdeeld worden over avond- en weekenddiensten. Wordt tijdens de dienst opgeroepen bij storingen buiten de reguliere werktijden (overdag en ‘s nachts) door de week en tijdens de weekends.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Dilsen-Stokkem, België.

Deze vacatures zijn tot stand gekomen i.s.m. Grensarbeid.
Je kunt als werkzoekende bij onze partners terecht voor gratis basisinformatie over het wonen en werken aan de andere kant van de grens. Het gaat dan vooral over sociale zekerheid, belastingen en arbeidsrecht.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers, te bereiken via 06-11 74 34 19 of via boy.ramakers@podium24.nl.