Medewerker Pretpark de Valkenier!

Op zoek naar een leuke (bij)baan? Je gaat attracties bedienen, je staat de grote en kleine bezoekers vriendelijk te woord en waarborgt ook de veiligheid. Je start de attracties op en sluit ze af volgens vastgestelde richtlijnen.


Functieomschrijving

Pretpark De Valkenier is een echt familiepark. Zij richten zich op families: kinderen, ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms.
De Valkenier is voor iedereen. Alle attracties zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ouders en opa’s en oma’s kunnen dus gewoon gezellig mee in de attracties!

Vragen

We zijn op zoek naar; flexibele, enthousiaste, gastvrije en behulpzame krachten, voor diverse functies!

Je kunt bijvoorbeeld komen te werken;
- bij de attracties
- in het restaurant of in de keuken / snackbar

Ook zorgen voor een schone en nette werkplek hoort bij je taken.
Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de gast zich helemaal thuis voelt bij jou, in het park, en dat jij de bezoekers een dag bezorgt om nooit te vergeten!

Op verzoek van de klant is Podium24 op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

We bieden een afwisselende baan en de mogelijkheid werkervaring op te doen binnen een leuke, gezellige en informele organisatie.
Je krijgt er veel vrijheid en de mogelijkheid om af te wisselen tussen de attracties! Zo is iedere dag anders en hoef je je nooit te vervelen.

Werktijden

Het park is in de zomermaanden open tussen 09.00 en 18.00 uur.
Hou er rekening mee dat je altijd iets eerder in het park aanwezig zult moeten zijn.

Er wordt gewerkt met een rooster dat altijd een week van te voren bekend wordt gemaakt. Jij mag zelf aangeven welke dagen in de week je beschikbaar bent! De uren zijn in overleg.

Duur van de opdracht

Het betreft een baan voor de seizoenen lente en zomer.
Dit kan dus inhouden dat je een contract voor 6 maanden krijgt of korter.

Werklocatie

Valkenburg.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres. Je kunt haar bellen op 06-21597377 voor meer informatie, of mail naar maureen.muijres@podium24.nl