Food Runner

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg in Valkenburg aan de Geul.


Functieomschrijving

Voor Thermae 2000 zijn wij op zoek food-runners die ingezet kunnen worden in de wellness. Je brengt de bestellingen van de keuken naar het dakterras op de buitensauna. Van de keuken naar het terras is best een eindje lopen, dus in deze baan kun je sporten terwijl je aan het werk bent!

Vragen

Jij bent klantvriendelijk, gemotiveerd en je steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar overdag, in de avond en in het weekend.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Een sportieve baan (met doorgroeimogelijkheden) bij een gerenommeerd wellness-center voor langere tijd.

Werktijden

Het betreft een baan voor 24 tot 26 uur per week. Je werkt volgens een rooster; van maandag tot en met zondag tussen 11.00 en 20.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Valkenburg a/d Geul

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers (06-29561423)