Medewerker Horeca

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg in Valkenburg aan de Geul.


Functieomschrijving

Voor Thermae 2000 zijn wij op zoek naar horecamedewerkers die ingezet kunnen worden in de wellness. Het complex beschikt over meerdere horeca-outlets, zowel binnen als buiten. Er zijn diverse mogelijkheden.

Vragen

Jij bent klantvriendelijk, gemotiveerd en je steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar overdag, in de avond en in het weekend.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Gezellige collega's en een leuke baan (met doorgroeimogelijkheden) bij een gerenommeerd wellness-center voor langere tijd.

Werktijden

Het betreft een baan voor 24 tot 26 uur per week. Je werkt volgens een rooster; van maandag tot en met zondag tussen 11.00 en 23.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Valkenburg a/d Geul

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers (06-29561423)