E-commerce bij Plus Supermarkten

Sinds 2010 zijn Eddy en Femke Franssen de trotse eigenaren van PLUS Franssen. Zij zijn jonge, enthousiaste ondernemers, samen met het team proberen zij dagelijks te zorgen voor een schone, nette en volle winkel.
PLUS geeft meer, maar voor hen zijn het vooral de kleine dingen die het doen!


Functieomschrijving

Binnen deze functie verzorg je het totale proces van de online bestellingen. Van het verzamelen en administreren van de bestellingen tot en met het bezorgen en/of klaarzetten. Jij zorgt ervoor dat wordt bijgedragen aan het gewenste niveau van dienstverlening. Hierbij ben je als visitekaartje van onze winkel, vriendelijk en servicegericht naar onze klanten. Daarnaast denk je mee in de verbetermogelijkheden en kansen om de klantbeleving nog verder te verhogen.

Vragen

Je bent flexibel ingesteld, je hebt uitstekende sociale vaardigheden, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid, je bent nauwkeurig en bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig rijbewijs.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Werken bij PLUS is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen.

Werktijden

Er zijn parttime- en fulltimemogelijkheden. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 uur en zondags van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Maron Strijkers (06-29561423)