Schoonmaakmedewerker Koraal

Voor de organisatie Schoon maakt trots! is Podium24 op zoek naar gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Je bent voor Schoon maakt trots! werkzaam op de locatie Maasveld in Maastricht en daar geef jij glans aan de dag voor bewoners, bezoekers en medewerkers in de zorg.


Functieomschrijving

Maasveld is een woonzorgcentrum met moderne en ruime woningen voor de bewoners. Als schoonmaakmedewerker bij Maasveld heb jij de verantwoordelijkheid over een eigen afdeling. Jij zorgt er voor dat de bewonerskamers dagelijks schoongemaakt worden. Een bewonerskamer bestaat uit een slaapkamer, badkamer, keuken/pantry en leefruimte. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de gangen van jouw afdeling en de kantoren die daar aanwezig zijn. Wat werken bij deze locatie zo leuk maakt zijn de collega’s waar je mee werkt. Dit is een hecht team van collega’s die ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen afdeling. Daarnaast is het contact met de bewoners en de verpleging een mooie ervaring. Je maakt van dichtbij mee hoe het eraan toe gaat bij Maasveld en jij als schoonmaakmedewerker vervult hierin een belangrijke rol.

Vragen

Jij vindt het leuk om schoonmaakwerk te doen en te werken met de voorgeschreven schoonmaakmiddelen en -materialen en je bent fysiek ook in staat om dit werk te doen. Je hebt ervaring in de schoonmaak en je bent in bezit van de relevante schoonmaakdiploma’s.
Je hebt een flexibele werkhouding en je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed. Daarbij ben je sociaal in de omgang en kun je zowel in teamverband maar ook zelfstandig werken.
Tot slot is het belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat want het kan namelijk voorkomen dat er op de afdeling een escalatie voorkomt. Jij blijft dan rustig en deinst hier niet van terug.

Bieden

Een baan voor langere tijd bij een fijne werkgever met een goed perspectief voor de toekomst.

Werktijden

Je werkt maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 12.00 uur. Halverwege heb je een haf uur pauze.
Dat betekent dat je wekelijks 22,5 uur aan het werk bent. Ook wordt verwacht dat je in de weekenden inzetbaar bent.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Maastricht.
Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.