Klantadviseur Zalando

Bij Majorel in Maastricht zorgen we al jaren voor een uitstekende klantenservice voor onze Zalando klanten! En dat doen we goed! Zo goed dat ons enthousiaste team gaat uitbreiden. Daarom zoeken wij jou voor de functie medewerker klantenservice! Als échte Customer Happiness specialist sta jij als medewerker klantenservice onze klanten van Zalando te woord met al hun vragen over bijvoorbeeld hun bestelling, factuur of pakketje dat ze willen retour zenden.


Functieomschrijving

Vragen die je zowel telefonisch alsook per mail kunt verwachten zijn:

• Ik heb zojuist een bestelling geplaatst, wanneer kan ik deze verwachten?
• Ik heb een supermooie jeans gezien op de website maar die is niet meer leverbaar, wanneer komt deze weer in voorraad?
• Mijn kortingscode geeft een foutmelding, help!
• De bestelde broek heb ik thuisgestuurd gekregen maar de rits is kapot, hoe kan ik deze terugsturen?

Ook op Zalando Social Media ben je actief! Je gaat zelf geen posts plaatsen over Zalando of tijdlijn-reacties beantwoorden, maar behandelt private messages. Ook ga je vragen via de chat behandelen. Een leuke afwisselende functie dus waarbij je bellen, mailen, chatten en social media met elkaar afwisselt!

Vragen

Als medewerker klantenservice ben je samen met jouw collega's ons visitekaartje! Als persoon ben je iemand die goed je eigen enthousiasme en sprankelendheid kan overbrengen en maak je een "snelle klik" met onze klanten. Met jouw empathisch vermogen zit het wel goed! Ook heb je affiniteit met mode, pit en ben je iemand die gaat voor de beste service-verlening. Het is een inbound functie waarbij je geen sales hoeft te doen, het gaat puur om het verlenen van service.

Wij zorgen goed voor jou zodat jij onze klanten goed kunt helpen. Dat doen we niet alleen door voor een goed inwerktraject en coaching te zorgen we zorgen ook voor vers fruit en koffie.

Bieden

• Een salaris van €10,- bruto per uur;
• Uiteraard reserveren wij vakantiegeld (8,33%) voor je en spaar je om betaalde verlofdagen op te nemen, na 26 weken gewerkt te hebben start je ook met pensioenopbouw;
• Een betaalde fulltime training van 2 weken;
• Een vergoeding van je reiskosten tot maximaal €7,38 netto per dag (afhankelijk van je reisafstand);
• Een baan waarbij je bij voorkeur ingepland wordt voor minimaal 30 en maximaal 36u per week. Wil je liever minder uren werken? Dan is dit zeer zeker bespreekbaar! Er zijn diverse min-max urenconstructies mogelijk zoals 24-30 of 20-26u per week.

Werktijden

Werktijden tussen maandag en zondag 8.00-22.00u. Je wordt binnen deze openingstijden ingepland, je rooster ontvang je altijd 2 weken op voorhand. We denken graag met je mee zodat je je baan en je privéleven goed met elkaar kunt combineren. De eerste 2 weken inwerktraining vragen wij een volledige beschikbaarheid van je.

Duur van de opdracht

7 maanden.

Werklocatie

Bij Majorel werk je op een supermooie locatie in Maastricht.
Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers te bereiken op 06-1174 3419.