Woonondersteuner Levanto, 24 uur

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de locatie zorgpension. Wij bieden ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen.


Functieomschrijving

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een woonondersteuner. Als woonondersteuner bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt. Je taken bestaan het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke dagelijkse taken.
Je werkt samen aan de doelen die de cliënt heeft gemaakt met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid signaleer je dit ook bij de persoonlijk begeleider.
Jouw werkplek is in het huis van onze cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.
Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Vragen

Wat je natuurlijk nodig hebt is een relevant MBO niveau 3 diploma. Ook nog ervaring? Dat is altijd goed!
Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig. Ervaring met krachtgericht methodisch werk is een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep. Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.Je kunt systematisch te werk gaan en de aanpak van de werkzaamheden, prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uitvoeren.

Bieden

Naast salaris ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.
Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Werktijden

Je gaat aan de slag voor 24 uur, je werktijden worden ingepland volgens een vooraf bepaald rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Locatie Zorgpension.

Deze vacature is in beheer bij Mariëlle Zalm.