Verzorgende IG/ Levanto 24 uur

LEVANTOgroep is op zoek naar een verzorgende IG voor de locatie Koepelhof in Maastricht. Als verzorgende bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt. Het gaat hierbij ook om nachtdiensten, waarbij je zelfstandig werkt.


Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor verzorgende en verplegende werkzaamheden. Je begeleidt, assisteert en stimuleert cliënten bij ADL- en HDL- activiteiten. Je vervult een signaleringsfunctie ten aanzien van veranderingen in de lichamelijke toestand van de cliënt en het gedrag en leefmilieu.

Vragen

Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 3, bijv. verzorgende of verzorgende IG) en over minimaal één jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt en de psychiatrische doelgroep. Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als oplettende werkhouding voor jou vanzelfsprekend. Je hebt het vermogen om te gaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten. Je bent in staat de werkzaamheden zelfstandig en efficiënt te plannen, tevens heb je een goede automatiseringskennis. Ervaring in de verslavingszorg is een vereiste.

Bieden

Naast salaris volgens cao GGZ, ontvang je een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.
Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Werktijden

Je werkt volgens een vooraf vastgesteld rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht, locatie Koepelhof.

Deze vacature is in beheer bij Mariëlle Zalm.