Klantenservice medewerker Satellic NED/FR/DUI

Majorel is een bedrijf dat klantenservice oplossingen bedenkt, vormgeeft en verzorgt voor enkele topbedrijven in de wereld. Voor ons is service waar we op het gebied van klantervaring echt onderscheidend kunnen zijn. We zijn gedreven om resultaat te leveren. We zorgen voor impact en daarvoor zetten we elke dag een stap extra. We halen het beste uit de technologie en de mens. Want het zijn nog altijd onze mensen die het verschil maken en we zijn ervan overtuigd dat service iets menselijks is, zelfs wanneer het wordt geleverd door een robot. We geloven in innovatie en zetten ons in voor continue verbetering. We hebben een can do mentaliteit en maken slim gebruik van al onze expertise, ervaring en middelen wereldwijd. Samen met onze 50.000 medewerkers in 29 landen wereldwijd die samen 36 talen spreken zorgen we voor tevreden klanten, elke dag weer.


Functieomschrijving

Als klant Adviseur kom je te werken voor een dienstverlener in opdracht van de Belgische overheid. Je beantwoordt klantvragen over tolheffing op de Belgische wegen via de telefoon, e-mail en mogelijk ook chat. Ook back office werkzaamheden maken onderdeel uit van de functie. Je helpt klanten met uiteenlopende vragen, helpt ze met het oplossen van hun problemen en zorgt voor een geweldige klantervaring.

Het project is 24/7 geopend, dus zo nu en dan hoort een nachtdienst erbij. In ruil voor jouw flexibiliteit en expertise denken wij ook met jou mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om diensten te ruilen met je collega’s en krijg je van ons een mooie toeslag voor het werken in de nachten.

Vragen

Belangrijk is dat je communicatief vaardig ben en er enthousiast van wordt om mensen te helpen? Daarnaast ben je bereidt om nachtdiensten te draaien en spreek je 2 van de 3 gewenste talen.

Bieden

• Flexibele werktijden en uren, werk zoals het jou uitkomt;
• Betaalde trainingen;
• Doorgroeimogelijkheden;
• Geven jou korting op een aantal grote webshops;
• Super leuke collega’s en gezellige teamuitjes.
• Contract bij Majorel
• Salaris €10,- per uur.

Werktijden

24/7.

Duur van de opdracht

7 maanden.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers (0611743419).