Persoonlijk begeleider

LEVANTOgroep is met regelmaat op zoek naar een persoonlijk begeleider voor diverse locaties. Ze bieden ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen.


Functieomschrijving

Voor LEVANTOgroep zijn wij met regelmaat opzoek naar persoonlijke begeleiders. Als persoonlijk begeleider bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt. De vacature staat open om geschikte kandidaten vrijblijvend voor te stellen voor de diverse locaties, waarbij de uren variëren tussen parttime en fulltime.

Wat ga je doen?
- Met het ondersteunen van de cliënten bij opstellen van een individueel actieplan, het samen vaststellen van doelen en het bijstellen hiervan.
- Bij het begeleiden en individueel ondersteunen van de cliënten. Bijvoorbeeld bij aspecten op sociaal gebied of op het gebied van dag invulling / participatie.
- Je beheert je eigen caseload en je neemt deel aan teamkrachtbesprekingen.
- Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Vragen

- Kennis en kunde vanuit een relevante opleiding mbo niveau 4. Ervaring is een voorwaarde.
- Cliënten worden begeleid via de methodiek Positief Krachtig en positieve gezondheid, wanneer je hier dus al ervaring mee hebt is dat een groot voordeel. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep.
- Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving
- Dat je cliënten kan motiveren, kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
- Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.
- Stressbestendigheid, pro-activiteit en flexibiliteit
Voor sommige functies van persoonlijk begeleider is het van belang dat je in bezit bent van eigen vervoer. Je begeleidt cliënten vanuit hun thuissituatie, maar dat verschilt per locatie.

Bieden

Naast salaris volgens cao ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.
Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Werktijden

Je werkt volgens een vooraf vastgesteld rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Regio Zuid-Limburg.

Deze vacature is in beheer bij Monsef Benyahia te bereiken op 06-52497949 of monsef.benyahia@podium24.nl