Schoonmaakmedewerker

Balanz Facilitair is een unieke sociale werkgever die al heel lang actief is in de schoonmaak- en facilitaire dienstverlening. Balanz vindt het belangrijk dat iedereen zich bij hun thuis voelt. Iedereen krijgt bij Balanz een kans. Want ze geloven dat de wereld beter is als iedereen meedoet.


Functieomschrijving

Als schoonmaakmedewerker bij Balanz Facilitair werk je in een organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega's, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Ze bieden jou een afwisselende functie met veel verschillende taken.

Vragen

Als schoonmaakmedewerker bij Balanz voer je de werkzaamheden uit volgens een vastliggend
programma. Tot jouw takenpakket behoren taken zoals stofwissen, moppen, schoonmaken van
wanden, glas, sanitair, stofzuigen en het reinigen van meubilair.
Je werkt samen met collega’s of je bent ook in staat om ook zelfstandig te werken. Daarbij ben je het aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden van medewerkers, gasten en bezoekers van de organisatie waar je te werk wordt gesteld. Deze mensen sta je netjes te woord.

Motivatie en enthousiasme zijn het belangrijkste. Een fiets om op het werk te komen is al voldoende en jij kunt een Verklaring Omtrent Gedrag VOG) krijgen.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren. Ook kandidaten die geregistreerd staat in het doelgroepregister (DGR) worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Bieden

Een leuke baan bij een goede werkgever met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Er wordt samen met jou gekeken naar jouw beschikbaarheid en het aantal uren dat je wilt werken.

Werktijden

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Maastricht of het Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans (mobiel: 06-19677152)