Food Services - Opleiding + Baangarantie!

Podium24 biedt 5 plekken in een leerwerktraject Food Services.
In dit traject ga je werken en leren combineren, oftewel werk je in een arbeidsovereenkomst van 26 uur per week en volg je daarnaast een BBL-vakopleiding gedurende 1 dag per week. En die opleiding wordt ook nog eens voor je bekostigd.
Iets voor jou? Dit is je kans!


Functieomschrijving

Wil jij leren en werken tegelijk? Podium24 biedt een werkplek aan bij McDonald’s. Je voert countermatige werkzaamheden uit zoals kassawerkzaamheden en het bereiden van bestellingen. Daarnaast volg je een dag in de week een BBL-vakopleiding Food Services.
In de fastfoodbranche liggen nog steeds veel kansen; deze sector heeft gelukkig geen last van alle COVID-maatregelen en ontwikkelkansen zijn er volop.

Vragen

Je bent enthousiast, leergierig en klaar om te beginnen aan een nieuwe uitdaging in de fastfoodbranche. Je bent flexibel inzetbaar in werktijden en werkzaamheden, maar wel met een vooraf vastgesteld dienstrooster. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal. Daarnaast ben je bereid om naast je werk ook 1 dag per week te investeren in de opleiding. Je spreekt de Nederlandse taal op NT2-niveau.

Op verzoek van de klant is Podium24 op zoek naar kandidaten die een Participatiewet uitkering ontvangen.

Bieden

Één dag per week volg je de opleiding Food Service-assistent of professional. Daarnaast werk je 3 tot 4 dagen bij een McDonald’s-vestiging. Tijdens de praktijklessen worden basistechnieken in de keuken, hygiëne, warenkennis en opslag van goederen aan jou geleerd.
Het leerwerk-traject duurt 12 maanden en bij goed functioneren wordt jouw contract voortgezet bij het leerwerkbedrijf.
Je ontvangt gedurende 12 maanden salaris voor 26 uur per week en de opleiding en evt. reiskosten worden bekostigd door Podium24. Je sluit af met een diploma op MBO niveau 1 of 2, afhankelijk van jouw capaciteiten.

Werktijden

Volgens een vooraf besproken rooster.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht of Gronsveld.
Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres (06-21597377)