Medewerker Cafetaria

Cafetaria DiTo is gevestigd in Margraten. Naast frietjes, snacks, hamburgers, kapsalons. dürüm, broodjes en diverse schotels verkopen zij ook eigen gemaakte zuurvlees, goulash en saté. Ook voor feesten en partijen komt Cafetaria DiTo op locatie met frietjes en snacks.


Functieomschrijving

Voor de opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste flexibele medewerker die ingezet kan worden in de keuken, bak-wand en aan de kassa. Denk hierbij aan voorbereidende werkzaamheden, het bereiden van gerechten, (voor)bakken van frieten, afwassen en klantcontact. Ervaring is niet vereist, wel de juiste motivatie.

Vragen

Jij bent representatief, klantgericht en hebt een goede fysieke gesteldheid. Je bent een gemotiveerde en betrouwbare medewerker. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in de avond en in het weekend en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan bij een gezellige cafetaria voor langere tijd. Daarnaast is er ook sprake van een goede begeleiding.

Werktijden

Het betreft een baan voor 12 tot 16 uur per week. De werktijden liggen tussen 17.00 en 21.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Margraten.
Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres.