Bezorger/afwasser Frietlounge

Frietlounge is een afhaal- en bezorgrestaurant in Maastricht. Naast de traditionele portie friet of snacks hebben zij een ruim assortiment aan hamburgers, milkshakes, schotels en overige menu’s. Allemaal dagvers bereid met kwalitatieve producten.


Functieomschrijving

Voor de opdrachtgever zijn wij op zoek naar een bezorger en afwasser. Met een scooter of auto breng je de bestellingen bij de klanten thuis. Tussen de bestellingen door en aan het einde van je werkdag help je mee in de keuken met afwaswerkzaamheden.

Vragen

Je bent representatief, klantgericht en hebt een goede fysieke gesteldheid. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal. Je bent in het bezit van een rijbewijs AM of B en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in de avond en in het weekend.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een leuke afwisselende baan in een gezellig team.

Werktijden

Het betreft een baan voor 16 tot 24 uur per week, verdeeld over meerdere avonden. Werktijden zijn tussen 16.00 en 22.30 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht.
Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres (06-21597377)