Medewerk(st)er housekeeping

Hotel Eperland is een 3-sterren hotel gevestigd in Epen.


Functieomschrijving

Voor Hotel Eperland zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de housekeeping. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het schoonmaken en verzorgen van de 20 kamers en zorgt dat alles netjes schoon is. Denk hierbij aan het schoonmaken van de badkamer, meubilair, opmaken van de bedden, stoffen en stofzuigen van de kamer.

Vragen

Jij bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen. Je haalt jouw werkplezier uit het op en top verzorgen van de kamers van de hotelgasten, hier ga je zorgvuldig mee om. Daarnaast spreekt het voor zich dat je betrouwbaar bent en je afspraken nakomt. Je werkt graag in een team en bent flexibel inzetbaar middels een roosterplanning. Tot slot is het belangrijk dat je een goede lichamelijke gesteldheid hebt en de Nederlandse of Engelse taal beheerst.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan bij een mooi hotel voor langere tijd. Het betreft een baan voor ongeveer 25 uur per week. Je werkt in een team van meerdere parttime werkende collega’s.

Werktijden

Dagelijks tussen 09.00 en 14.00. De eindtijd kan afhankelijk van de kamerbezetting in het hotel afwijken tot een uur eerder of later.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Epen.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres (06-21597377)