Medewerk(st)er ontbijt

Hotel Eperland is een 3-sterren hotel gevestigd in Epen.


Functieomschrijving

Voor Hotel Eperland zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor het ontbijt. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit zoals het snijden van vleeswaren, kaas, klaarzetten van het brood, yoghurt, fruit etc. Tijdens het ontbijt sta je, indien nodig, gasten te woord. Na afloop ruim en was je af en stofzuig je de ontbijtruimte.

Vragen

Jij bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen. Je gaat verantwoord en veilig om met voedsel en vind het leuk om alles op een nette en verzorgde manier op te dienen. Daarnaast spreekt het voor zich dat je betrouwbaar bent en je afspraken nakomt. Je kan zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar middels een roosterplanning. Tot slot is het belangrijk dat je een goede lichamelijke gesteldheid hebt en de Nederlandse taal beheerst.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan bij een mooi hotel voor langere tijd. Het betreft een baan voor ongeveer 25 uur per week. Na een inwerkperiode betreft dit een zelfstandige functie.

Werktijden

Dagelijks tussen 07.30 en 13.00. De eindtijd kan afhankelijk van de kamerbezetting in het hotel afwijken tot een uur later.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Epen.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres (06-21597377)