Housekeeping medewerk(st)er Hotel Salden

Hotel Salden is een 3-sterren hotel gevestigd in Schin op Geul. Hotel Salden staat gedurende het gehele jaar klaar voor hun gasten en biedt de mogelijkheid tot overnachting, lunch, diner en het organiseren van diverse activiteiten.


Functieomschrijving

Voor Hotel Salden in Schin op Geul zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de housekeeping. Je bent verantwoordelijk voor schoonmaken en verzorgen van de kamers en zorgt dat alles netjes schoon is, tot in het kleinste hoekje van de kamer. Voor Hotel Salden is een op en top verzorgde kamer prioriteit om hun gasten te kunnen ontvangen. Om jouw veiligheid te kunnen waarborgen draag je tijdens het werken in de kamers een mondkapje en handschoenen.

Vragen

Jij bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen. Je haalt jouw werkplezier uit het op en top verzorgen van de kamers van de hotelgasten. De kamers die jij schoonmaakt hebben schone pootjes onder de bedden, glimmende spiegels, geen stof onder de bedden en in de hoeken van het plafond. Daarnaast spreekt het voor zich dat je betrouwbaar bent en je afspraken nakomt. Je werkt graag in een team en bent flexibel inzetbaar middels een roosterplanning. Tot slot is het belangrijk dat je een goede lichamelijke gesteldheid hebt en de Nederlandse taal beheerst.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan bij een mooi hotel voor langere tijd. Het betreft een baan voor 10 tot 15 uur per week. Je werkt in een team van meerdere parttime werkende collega’s.

Werktijden

Dagelijks tussen 10:00 uur en 15:00uur. De eindtijd kan afhankelijk van de kamerbezetting in het hotel afwijken tot een uur eerder of later.

Werklocatie

Schin op Geul.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres, je kunt haar bereiken door te mailen (maureen.muijres@podium24.nl) of te bellen naar 06-2159 7377.