Schoonmaakmedewerker

Jacquet & de Groot schoonmaakbedrijven BV is voor hotel van der Valk in Maastricht op zoek naar een enthousiaste collega voor de schoonmaak. Een schone lobby en receptie is hèt visitekaartje van het hotel. Daar wordt het eerste succes geboekt, naast natuurlijk andere aspecten die het verblijf veraangenamen zoals prettige bediening of een goede keuken.


Functieomschrijving

Als deel van het team housekeeping ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van de hotellobby, de receptie, de brasserie en het restaurant. Je bent zelfstandig aan het werk maar soms ook samen met collega’s. Je zorgt er voor alles netjes en schoon is. Je werkt hierbij onder andere ook met een poetsmachine maar dat is niet moeilijk en wordt je geleerd tijdens het werk. Verder kun je denken aan stofzuigen, stoffen of het schoonmaken van de balie. Je werkt voornamelijk in de ochtenduren.

Vragen

Weet jij van aanpakken, ben je enthousiast, gemotiveerd en klantvriendelijk, dan is dit wellicht dé baan voor jou. Je kunt de Nederlandse taal kunt goed verstaan en redelijk spreken en je hebt een goede lichamelijk gesteldheid. Je hebt een zelfstandige werkhouding.

Op verzoek van de klant, zoekt Podium24 specifiek kandidaten die een uitkering in het kader van de Participatiewet hebben.

Bieden

Een baan in een gezellig team met een fijne werksfeer voor lange tijd.

Werktijden

De werkzaamheden zijn op in de ochtenduren van 06.00 uur tot 09.00 uur. Ook in het weekend wordt je wisselend ingeroosterd. Je dient minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar te zijn. In totaal werk je 15 uur per week verdeeld over 5 dagen.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans (06-19677152) of hellen.castermans@podium24.nl