Schoonmaakster Schaapskooi Mergelland

Het familiebedrijf Schaapskooi Mergelland ligt op één van de mooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Geniet van het Geul- en Gulpdallandschap dat voor sportievelingen én rust zoekenden heel wat te bieden heeft.
Wandel en ontmoet de gehoede schaapskuddes van de Schaapskooi, geniet van de eindeloze vergezichten en verblijf op de camping of in één van de comfortabele vakantiehuizen. Kom meer te weten over de schaapskuddes, het actieve natuurbeheer en de invloed hierdoor op de flora en fauna van het Heuvelland.


Functieomschrijving

Podium24 zoekt naar een enthousiaste en gezellige poetsvrouw/heer die ervoor wilt zorgen dat de herberg, vakantiewoningen en sanitaire voorzieningen lekker ruiken, mooi blinken en dat er iedere dag weer met trots gasten mogen ontvangen worden. Af en toe wordt jou ook gevraagd bij te springen in de wolwinkel waar o.a. truien en sloffen (gemaakt van schapenwol) worden verkocht. In de winter is er niet altijd schoonmaakwerk voor handen. Je moet dan ook niet bang zijn om bijvoorbeeld de verfrol ter hand te nemen om een kamer te verven of andere voorkomende werkzaamheden te verrichten. Als je een echte dierenvriend bent, kan er jou na verloop van tijd ook gevraagd worden om de hondenverblijven schoon te maken.

Vragen

Een hard werkende enthousiasteling die van aanpakken houdt en haar of zijn hand niet omdraait voor bijkomende werkzaamheden. Uiteindelijk maakt de afwisseling dit werk leuk. Daarnaast is het wel belangrijk dat je het werk ziet liggen, liefst al ervaring hebt in de schoonmaak, je contact met gasten leuk vindt en je niet vasthoudend bent aan je takenpakket. Immers zoals gemeld, komen er ook wel eens andere taken op jouw pad. Aangezien het bedrijf in het buitengebied (Eperheide) ligt, is eigen vervoer een pré.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Een contract voor 30u/wk, een werkomgeving in de natuur, afwisselend werk en een bruto uurloon van €11,50 per uur.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00u-14.45u.

Duur van de opdracht

Voor lange tijd.

Werklocatie

Epen (Eperheide).
Met OV: vanuit Maastricht (lijn 57) naar Epen (reistijd 45 minuten) en vanuit Vaals Arriva Qliner 350 met overstap in Gulpen (lijn 57) naar Epen (reistijd 51 minuten).

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen GSM: 06-34290542 en E-mail: lon.vliegen@podium24.nl.