Chauffeur groepsvervoer

Taxibedrijf van Meurs is een familiebedrijf dat in 1976 is opgericht. Taxi van Meurs is specialist in doelgroepenvervoer. Of het nu gaat om leerlingen, dagbesteding, evenementen,dagtochten of VIP-vervoer, er wordt geleverd wat gevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen autocenter voor onderhoud en reparaties van het wagenpark en heeft een gecertificeerd opleidingsinstituut voor scholingen van chauffeurs.


Functieomschrijving

Voor de regio Maastricht, Heuvelland en Parkstad is Taxi van Meurs op zoek naar enthousiaste parttime Chauffeurs Leerlingenvervoer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van leerlingen naar (speciaal) onderwijs en na afloop van de schooldag weer terug naar huis. Het betreft een parttime functie voor 5 dagen per week gedurende het schoolseizoen voor circa 10 tot 15 uur per week.

Vragen

Jij bent in bezit van rijbewijs B en hebt ruime rijervaring. Je bent tevens in bezit van een geldige taxipas of bent bereid om deze te halen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent woonachtig in de regio. Je bent klantvriendelijk, representatief en hebt goede contactuele en sociale vaardigheden. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep. Indien je als buschauffeur wilt werken ben je in bezit van rijbewijs D (inclusief code 95 is een pre) en hebt je aantoonbare rijervaring. Daarnaast ben je bereid om aanvullende cursussen te volgen.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een leuke, flexibele en verantwoordelijke (bij)baan.

Werktijden

De werktijden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00u – 09.30u en tussen 14.30 en 16.30 uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans