Werken in de Thuiszorg? Maastricht of Heuvelland!

Podium24 is voor diverse thuiszorgorganisaties op zoek naar nieuwe medewerkers. Als medewerker in de thuiszorg draag je er aan bij dat cliënten zo lang en comfortabel mogelijk als het kan in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. Het betreft huishoudelijk werk waarvan de cliënten niet meer in staat zijn om het zelf te doen.


Functieomschrijving

Als huishoudelijke hulp ga je zelfstandig te werk bij verschillende cliënten. Je helpt de cliënten bij het doen van de huishouding. Afhankelijk van de indicatie van de cliënt kan hier onder vallen: schoonmaken van sanitair, stoffen, stofzuigen, het bed verschonen, wassen en strijken enzovoorts. Je wordt eerst op invalsbasis ingezet maar je bouwt daarbij langzamerhand je eigen vaste klantenkring op. Uiteindelijk heb je dan na een aantal maanden, als alles goed gaat, je vaste planning. Daarnaast kun je altijd nog ingezet worden, in overleg, bij tijdelijke cliënten.

Vragen

Om als huishoudelijke hulp te gaan werken is het belangrijk dat je graag met mensen omgaat en inzicht hebt in huishoudelijk werk. Tevens dien je stevig in je schoenen te staan en kun je zelfstandig werken. Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar. Je bent zeer gemotiveerd om dit werk te doen en je hebt een goed begrip van de Nederlandse taal en kunt met de mensen communiceren. Je bent in bezit van eigen vervoer. Liefst een auto of brommer, maar op de fiets kan ook.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Een leuke, flexibele baan waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je wilt werken en op welke dagen! De werkzaamheden beginnen normaalgesproken in de ochtend tussen 08.00 en 09.00 uur maar je kunt eventueel ook later beginnen. Je werkt dan zowel in de ochtend als in de middag. Er is ruimte bij de werkgever om aan te geven wanneer je niet zou kunnen werken.
Er zijn mogelijkheden tussen de 9 en 24 tot zelfs 30 uur per week.

Werktijden

Die worden met jou afgesproken in onderling overleg.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht of Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.
Tel: 06-19677152 mail: hellen.castermans@podium24.nl