Teamleid(st)er HEMA Valkenburg

HEMA is een van oorsprong Nederlandse keten van warenhuizen. met meer dan 700 vestigingen in 9 landen, op twee continenten. De meeste winkels bevinden zich in Nederland, maar HEMA heeft ook winkels buiten Nederland. Hema Valkenburg ligt in het centrum van Valkenburg in een mooi karakteristiek pand met een lunchroom en veel vaste klanten.


Functieomschrijving

'Gaan onze klanten zich vandaag welkom voelen? Zijn de bestellingen in orde? Ziet het winkelbeeld van de winkel er goed uit? Weet iedereen in mijn team wat er van hem/haar verwacht wordt? Zit het goed met de veiligheid van klanten en medewerkers?' Om dit alles, en meer, tot in de puntjes goed te laten verlopen zoekt HEMA een teamleider. Je stuurt verschillende werkprocessen aan zoals het verkoop-, service en aanvulproces. Je coacht de verkoopmedewerkers en helpt ze met hun eigen ontwikkeling. Samen met je filiaalmanager en assistent filiaalmanager geef je leiding aan jouw verkoopmedewerkers. Ook ben je medeverantwoordelijk voor een goed functionerende winkel.

Vragen

In jouw drive om kwaliteit te leveren zet jij altijd de klant op nummer 1. Dit doe je door je enthousiasme over te brengen op jouw team en de klanten. Je bent dan ook een inspiratie voor jouw team, welke je coacht en aanstuurt. Met jouw commerciële (retail) ervaring zie je kansen en verbeteringen. Hierover adviseer je jouw filiaalmanager en assistent filiaalmanager en onderneem je pro-actief actie waar nodig. Ben je ambitieus, beheers je vloeiend de Nederlandse taal en heb je een natuurlijk overwicht? Ben je flexibel inzetbaar op wisselende tijden, van maandag tot en met zondag én heb je minimaal mbo 4 werk- en denkniveau? Heb je ook nog een Participatiewet-uitkering?

Dan zoeken we jou!

Bieden

Een inspirerende werkomgeving, een uitdagende functie en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Werktijden

Ma t/m vr 8.30-18.00u, za 8.30-17.00u en zo 11.30-17.00u.
Rooster is 2 weken van te voren bekend. Het betreft een baan voor 32u/wk.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Valkenburg.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.