Medewerker groenvoorziening Sjiek & Groen

De gemeente Maastricht, afdeling Stadsbeheer, verzorgt de groenvoorziening in de openbare ruimtes in de stad.


Functieomschrijving

Tot de werkzaamheden behoren alle voorkomende groenwerkzaamheden zoals schoffelen, snoeien, onkruid verwijderen en beplanten. Medewerkers kunnen zich oriƫnteren in de groensector en deze werkplek dient als opstap om blijvend in de groensector werkzaam te blijven. Je werkt samen met een klein team onder leiding van een voorman.
Tevens volg je een BBL opleiding op MBO 2 niveau (of MBO1 afhankelijk van je vooropleiding en achtergrond). Dit gehele traject duurt twee jaar.

Vragen

Jij bent gemotiveerd om in het groen te werken en hebt daar affiniteit mee. Je werkt graag in de buitenlucht en je houd er van om de handen uit de mouwen te steken. Je hebt een goede lichamelijke conditie. Verder beheers je de Nederlandse taal voldoende en kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Daarnaast ben je bereid om te leren zowel op de werkplek als tijdens de opleiding.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een betaalde baan voor de duur van 2 jaar waarbij we jou na afloop begeleiden naar een aansluitende werkplek in het groen om je loopbaan in het groen voort te zetten. Je gaat voor 26 uur per week aan de slag. Daarnaast volg je een dag per week de opleiding.

Werktijden

Je werkt 4 dagen per week waarbij de werktijden liggen tussen 07.30 uur en 17.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere duur

Werklocatie

De werkzaamheden vinden plaats in Maastricht.
Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans (06 19 67 71 52) & Maureen Muijres (06 21 59 73 77)