Huishoudelijk medewerkster Vogelstruys

Cafe In Den Ouden Vogelstruys staat al decennia bekend om haar uitstekende verzorging van de dranken. Met name op het gebied van het tappen en schenken van bier heeft de zaak een naam hoog te houden. De kennis en kunde van het vak wordt zorgvuldig overgedragen van generatie op generatie. Inmiddels is er uitbreiding gekomen middels een Brasserie waar je heerlijk kunt genieten van o.a. Maastrichtse gerechten. Beiden zijn naast elkaar gelegen op het mooiste plein van Nederland; het Vrijthof.


Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de was voor de brasserie en het café, je strijkt en vouwt de doeken en servetten, ruimt ze in op juiste plek en verzorgt de koksbuizen. Ook onderhoud je de planten binnen en buiten, snoeit ze bij waar nodig en houdt in de gaten of ze er goed uit zien. Je draagt zorg voor het totale interieur zoals afstoffen schilderijen, gordijnen die periodiek gewassen moeten worden, stofzuigen, ramen lappen en verzorging van het terras. Als laatste ben je ook diegene die zorg draagt voor de finesse van de toiletten (bijvullen zeep, handdoekrollen etc.). Het grote poetswerk doet het schoonmaakbedrijf maar jij voert wel de controle hierop uit en zorgt dat de toiletten altijd megafris zijn.
Na verloop van tijd verwachten we dat je in dit totale pallet aan taken eigen initiatief neemt en dingen aanpakt.

Vragen

Een aanpakker met eigen initiatief, die als het nodig is flexibel is in werktijden maar ook een representatieve uitstraling heeft en de Nederlandse taal een beetje verstaat. Als je het moeilijk vindt om Nederlands te spreken is dat geen probleem. Daarnaast vind je het geen probleem als je opdrachten krijgt die uitgevoerd dienen te worden.
Wij vragen met name kandidaten met een Participatiewet- uitkering om te reageren.

Bieden

Een baan bij één van de oudste en mooiste café's van Nederland. In een leuk team en een vast aantal uren.

Werktijden

Voornamelijk in de ochtend (werktijden in overleg), 20 uur per week.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht centrum.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.