Klantenservice medewerker Spangenberg Groep

Spangenberg Groep is een familiebedrijf en verzorgt voor veel verschillende opdrachtgevers de klantenservice. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever doen zij dat middels telefonie, mail, chat, social media en alles waarbij de klant van onze klant centraal staat. Het bedrijf wordt gerund door broer en zus Floris en Clair Spangenberg.


Functieomschrijving

Je verzorgt de klantenservice voor één van onze opdrachtgevers. Jij bent de held van de klant die contact met je opneemt, je voelt goed aan welk gevoel onze opdrachtgever wilt uitdragen en weet perfect hoe je het probleem van die klant kan oplossen. Je maakt zijn dag en dat voelt verdomde goed! Je hebt niet perse een cape nodig om hier over de gangen te vliegen op zoek naar klanten in nood. Jouw inzet, enthousiasme en kennis zullen voldoende zijn om als echte superheld je dag goed en met een voldaan gevoel door te komen.
De opdrachtgever waarvoor je heldhaftige daden gaat verrichten kent gedurende de zomer een hoge piek in de klantenservice. Veel mails en veel calls. Deze mensen spreken verschillende talen en dus zou het super handig zijn als je naast Nederlands ook goed Duits of Frans spreekt. Hoe breder jouw talenpakket, hoe meer klanten je uit de brand kan helpen. To the rescue! A la rescousse! Zur Rettung!

Vragen

Vooral enthousiasme, het vermogen om snel te schakelen, vriendelijkheid en denken in mogelijkheden. Niet vies van hard werken en de meerwaarde zien en voelen van het oplossen van een noodkreet.

Dus als jij iemand bent (of kent) die komende lente en zomer lekker veel kan werken. Het geld goed kan gebruiken voor privé missies en/of gewoon graag bij een leuk bedrijf wilt komen werken.

Bieden

Ondanks onze jarenlange ervaring in de branche kom je terecht in een vlot bedrijf met een jong en fris gevoel. Bij ons is geen dag hetzelfde en dat maakt het super leuk. Je kunt ouderwets in loondienst komen werken, maar er zijn ook ZZP mogelijkheden!
Dus waar kom je terecht en wat kun je verwachten?

• Een vlot bedrijf.
• Met leuke collega’s
• Gevarieerd werk
• De vrijheid om mee te denken in oplossingen
• Doorgroei mogelijkheden
• 08:00 – 20:00 door de week en de zaterdag 9:00 – 18:00
• Salaris: 11,61 euro inclusief vakantiegeld.

Werktijden

We zijn vooral opzoek naar helden die flexibel inzetbaar zijn. Die van aanpakken weten en gedurende een aantal weken of maanden de tijd en zin hebben om ons team te komen versterken. Aantal uren bepalen we in overleg, daarin is van alles mogelijk.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht Randwyck,goed bereikbaar met het OV!

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers, bereikbaar op telefoonnummer 06-11 74 34 19