Medewerk(st)er lunchroom 15-20u

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. Je vindt bij Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, locale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Voor een lekkere kop koffie met gebak of een lekker broodje kun je terecht in de lunchroom.


Functieomschrijving

Je werkzaamheden bestaan uit het bereiden van broodjes en salades, het afbakken van broodjes. Daarnaast bedien je de gasten aan de counter, neem je de bestelling op, reken je af en ruim je de vaatwasser in en uit. In de ochtend werk je alleen en in de middag meestal met z'n drieën tot 15.00u. Daarna werk je weer tot 18.00u alleen in de lunchroom. Kortom een afwisselende baan, waar je werkzaamheden variëren en je altijd wat om handen hebt!

Vragen

Horeca ervaring is een pré, maar niet vereist. Je collega's leren je alles wat je moet weten op de werkvloer. Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Een leuke, afwisselende baan waarbij je je geen moment hoeft te vervelen.

Werktijden

Je werkt volgens een van tevoren vastgesteld rooster, maar hou er rekening mee dat je ieder weekend ingezet wordt op zaterdag of zondag. Het betreft een baan voor 15 tot 20 u/wk.
Werktijden vallen tussen 7.30-18.00u.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht, Heugem.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres tel 06-21597377.