Magazijnmedewerk(st)er ZARA

Zara is een van de grootste bedrijven binnen de internationale modewereld. Het is onderdeel van Inditex, een van de grootste distributiegroepen ter wereld. Voor het magazijn van de winkel in Maastricht zoekt Zara nieuwe medewerkers.


Functieomschrijving

De medewerkers in het magazijn werken achter de schermen. Van jou wordt verwacht dat je de binnengekomen kleding en andere artikelen uit de dozen haalt, van labels en prijskaartjes voorziet en met een kledinghanger aan de rekken hangt zodat alles de winkel in kan. Twee keer per week komen nieuwe leveringen (op donderdag en zaterdag). Er wordt gewerkt met cijfers en kleurcodering. Daarnaast verzorg je de orderpicking voor de online verkoop. Je verpakt de bestellingen van de klanten en maakt ze verzendklaar.

Vragen

Jij bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen. Je beheerst de Nederlandse taal of, als het Nederlands nog niet zo goed gaat, de Engelse taal. Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en je bent collegiaal.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Een afwisselende baan voor langere tijd. Er zijn zeker mogelijkheden op termijn voor doorgroei binnen de organisatie of een switch richting verkoop in de winkel als je dat ambieert.

Werktijden

Je werkt 20 tot 24 uur per week verdeeld over 3 tot 4 dagen. Je werkt ongeveer 6 uur per shift en de werktijden zijn in overleg. Je bent ook in het weekend beschikbaar omdat het dan vooral erg druk is. Maar je hoeft niet ieder weekend of een heel weekend te werken. Als je een weekend moet werken word je op zaterdag óf op zondag ingepland.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht centrum.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.