Bezorger/medewerker AGF Plus Starren

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. Je vindt bij Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, locale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Voor een lekkere kop koffie met gebak of een lekker broodje kun je terecht in de lunchroom.


Functieomschrijving

In deze combinatiefunctie werk je circa 15u als bezorger. Met een bestelbus breng je de boodschappen naar de klant. Je levert de boodschappen af tot in de keuken. De bestellingen maak je vooraf in orde door de bestelde artikelen te verzamelen. Ook afrekenen van de bestelling behoort tot de werkzaamheden. De overige uren, circa 20u, werk je als medewerker AGF. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten op de versafdeling aardappelen, groenten, fruit. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging, presentatie en zo nodig bereiding. Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar klanten. Je bestelt, ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en zorgt er samen met je collega’s voor dat de afdeling er aantrekkelijk uitziet met producten waar de versheid vanaf spat.

Vragen

Het spreekt voor zich dat je in het bezit bent van rijbewijs B en ervaring heb met autorijden. Ervaring in het rijden van een (bestel-)bus is een pré. Je moet uiteindelijk in staat zijn om de bestelling zelfstandig in orde te maken. In het begin word je hierin geïnstrueerd en begeleid. Uiteraard dien je fysiek en conditioneel in orde te zijn om deze klus te klaren. Houd er rekening mee dat je ook met de boodschappen de trappen op moet lopen.
Je moet ook in staat zijn om een pinapparaat te bedienen. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift belangrijk. Ben je klantvriendelijk en flexibel en heb je ook nog uitstekende sociale vaardigheden en voel je je verantwoordelijk voor het werk dat je doet?

Dan zoeken we jou!

Bieden

Je wordt de eerste 7 maanden gedetacheerd via Podium24 en je komt te werken bij een fijn bedrijf met leuke collega's.

Werktijden

Je dient beschikbaar te zijn tussen 8:00 en 20:00 uur. Je werkt volgens rooster 4 à 5 dagen. Houdt er rekening mee dat je ook in het weekend wordt ingeroosterd. Het betreft een baan tussen de 30-35uur.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Heugem, Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen (06-34290542).