Afwasmedewerker Restaurant Mes Amis

Mes Amis is een wijnrestaurant in het centrum van Maastricht. Het is een klein familiebedrijf met een gezellig team waar vakmanschap, vertrouwen en collegialiteit de basis is. Wijn is een belangrijk onderdeel van de maaltijd en voor de keukenbrigade van Mes Amis is het de inspiratiebron. Naast de regionale wijnen creëren de koks van Mes Amis daarbij verfijnde gerechten met de mooiste producten van lokale leveranciers.


Functieomschrijving

Mes Amis zoekt een gemotiveerde en betrouwbare afwasmedewerker. Voor 4 à 5 avonden in de week mag jij in jouw eigen domein, de kleine afwaskeuken, alle gebruikte borden, bestek, potten en pannen weer netjes schoonmaken. Hierdoor kunnen de koks weer verder werken en blijft de keuken opgeruimd.

Vragen

Jij bent niet bang om hard te werken. Ervaring of affiniteit met de horeca/hotelbranche is een pré maar geen harde eis. Je hebt een flexibele instelling en je werkt graag samen met collega’s. Tevens ben je stressbestendig want het kan regelmatig behoorlijk druk zijn. Jij vind het geen probleem om de hele avond te staan en je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een baan bij een gezellig familierestaurant voor lange tijd. De baan is voor 26 uur per week gegarandeerd maar er zijn ook mogelijkheden om meer uren te werken als je dat wilt. Je werkt in ieder geval in de avond maar soms ook overdag tijdens de lunch. Je wordt goed ingewerkt, begeleid en je maakt deel uit van het team.

Werktijden

Je begint rond 18.00/19.00 uur op doordeweekse dagen tot circa middernacht. Op vrijdag en zaterdag kan het wat later worden. Op dinsdag is de zaak gesloten.

Duur van de opdracht

Lange duur

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Maureen Muijres en Hellen Castermans.