Front Office medewerk(st)er Thermae2000

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. De Cauberg is gelegen in Valkenburg aan de Geul en biedt een adembenemend uitzicht.


Functieomschrijving

Je taken bestaan onder andere uit het in- en uitchecken van gasten, die je op een vriendelijke manier informeert inzake alle diensten en services van Thermae 2000, zowel telefonisch als persoonlijk aan de balie. Je maakt reserveringen en handelt eventuele klachten naar tevredenheid af. Je adviseert gasten correct ten aanzien van Thermae 2000 gerelateerde producten en behandelingen, hierbij weet je de producten/ diensten juist te presenteren. Je verricht diverse handelingen aan de kassa - en het reserveringssysteem.

Vragen

Wij zoeken een gastvrije, representatieve, communicatief sterke kandidaat die geduldig is én gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt geen moeite met flexibele werktijden en je bent handig met een computer en de daarbijhorende programma's. Als je ook nog een woordje Engels, Frans of Duits met je buitenlandse gasten kunt spreken is dat een pré. Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Men hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, coaching en regelmatig overleg. Er werken meer dan 200 medewerkers, hier ga je ook deel van uitmaken. Daarnaast is Thermae2000 een organisatie die jou volop kansen biedt door middel van hun unieke concept. Daarnaast biedt Thermae2000 aantrekkelijke personeelsvoordelen bij Thermae 2000 en hotel Haarhuis en Arnhem.

Werktijden

Je hebt er geen problemen mee om te werken in de weekenden en tijdens feestdagen, Thermae is tenslotte 365 dagen per jaar open. Je werkt een heel weekend maar daar tegenover heb je ook een heel weekend vrij. Je werktijden zijn tussen 8.30-23.30 met diensten van 5, 6 of 8 uur per dag. Het rooster is 4 weken van te voren bekend.
Het betreft een functie voor 24u/wk.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Valkenburg.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.