Wanted: Horeca toppers wanted voor The Salad Bar!

The Salad Bar is de eerste salade- en sapbar in Maastricht en is geopend in 2014. Het draait bij the Salad Bar om vers, gezond eten. Verfrissende sappen, unieke maaltijdsalades, wraps en sandwiches zijn een kleine selectie uit het brede assortiment.
Klanten kunnen de producten in de zaak bestellen om ter plekke te eten maar ook om mee te nemen naar huis. Tevens kunnen klanten online hun bestellingen doorgeven, die dan thuis worden bezorgd.


Functieomschrijving

In eerste instantie zijn wij opzoek naar mensen die 3 uur per dag willen uithelpen onder lunchtijd. Je taken zullen tijdens de lunch divers zijn. Het schoonhouden van de keuken, het bijwerken van de afwas, het afleveren van bestellingen middels een elektrische fiets! Je bent een echte allround medewerker, een zeer afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Vragen

Jij hebt affiniteit met de snelheid van het werken in de horeca (je moet echt kunnen knallen) en je vindt het leuk om met verse producten te werken. Je bent klantvriendelijk, collegiaal en je houdt er van om de handen uit de mouwen te steken. Je bent representatief en je beheerst de Nederlandse en/of de Engelse taal, daarnaast kun jij goed zelfstandig werken.

Bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende baan voor langere tijd in een gezellig team. Een baan waarbij je in eerste instantie 3 uur per dag uithelpt tijdens de drukke momenten.

Werktijden

De zaak is open op maandag t/m zondag van 09.30 tot 17.00 uur. Je begint altijd wat eerder om alles klaar te zetten en wat voorwerk te doen. Je wordt binnen deze openingstijden ingeroosterd op basis van jouw beschikbaarheid.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Robin Stienen.