Versmedewerker AGF Plus Franssen

Plus Franssen is de supermarkt van Amby en omliggende wijken. Je vindt bij Plus Franssen onder andere een uitgebreid vers assortiment, lokale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Het team van Plus Franssen is er eentje dat er staat en er samen voor gaat!


Functieomschrijving

Als medewerk(st)er AGF ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de versafdeling aardappelen, groenten, fruit. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, waarbij je zorgt voor een mooie uitstalling van groenten en fruit. Daarnaast vul je de koelingen met voorgesneden groenten en kant en klaar maaltijden. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en zorgt er samen met je collega’s voor dat de afdeling er aantrekkelijk uitziet met producten waar de versheid vanaf spat. En dan ga je nóg een stapje verder. Gewoon, omdat het altijd beter kan! Daarnaast ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten en heb je als doel de omzet te vergroten.

Vragen

• Heb je ervaring met verkoopwerkzaamheden?;
• Ben je flexibel ingesteld?;
• Heb je uitstekende sociale vaardigheden?;
• Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je servicegericht?;
• Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid?
• Heb je een uitkering in de Participatie-wet?
Dan zoeken we jou!

Bieden

Je krijgt direct een tijdelijk contract bij PlusFranssen en je komt te werken voor een fijne werkgever met leuke collega's.
Het betreft een functie voor 32-40 u/wk.

Werktijden

Je werkt volgens rooster 4 à 5 dagen. Houdt er rekening mee dat je ook in het weekend wordt ingeroosterd. Werktijden vallen tussen 8.00-20.00u en op zondag tussen 12.00-18.00u.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Amby, Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.